Сьогодні пляшка по голові, а завтра – ніж у бік – політик про бійку у ВР

Верховна Рада перетворилася на місце мордобою не за нинішньою влади, а ще раніше. Нинішні мордобій - це просто черговий доказ, що "нова влада" за рівнем культури, рівнем ставлення до демократії не надто відрізняється від влади попередньої... Прикро, але це черговий факт.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політик Олесь Доній.

«Для тих, хто пише "не можна бити жінку пляшкою по голові". Олександру Кужель не можна бити пляшкою по голові, не тому,що вона жінка. Пляшкою по голові не можна з'ясовувати політичні стосунки між парламентарями незалежно від статі.
Питання не в пляшці, а мордобої як засобі вирішення політичних стосунків. Не можна і кулаком, і табуретом і т.д. Сьогодні-пляшка по голові, завтра-ніж у бік, післязавтра-граната у натовп, це що - український парламентаризм?
Парламентар показує приклад суспільству. Може показувати приклад високої культури, а може-низької. Приклад еліти (так, пані та панове, така в нас "політична еліта") наслідуватиме і решта нації. Хвора еліта-хвора і нація»,
- написав Доній.

Нагадаємо, вчора народний депутат Андрій Тетерук начебто ненароком ударив по голові скляною пляшкою Олександру Кужель. Вона була госпіталізована. «Батьківщина» погрожує взагалі не голосувати у ВР, поки Тетерук не складе мандат.

Леся, 06.11.2015 06:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини