Популісти своїми недолугими обіцянками знищують пенсіонерів – політолог

Популісти перед виборами роздають направо та наліво обіцянки, особливо активно вони обіцяють пенсіонерам. Проте говорячи про безкоштовну медицину, дешеві комун послуги і т.д. вони не говорять за чий кошт відбудеться «покращення».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Юрій Романенко.

«Як правило, популісти нишпорять у пошуках тих, хто може щось придумати, дати, генерувати. Але дурних немає, тому розумні і творчі валять з України як з зачумленого міста.

І ось коли державі буде  з кого висмоктувати гроші на пенсії і зарплати, то вони зникнуть. А разом з ними зникнуть люди, для яких вони є єдиним джерелом доходу. Цим людям нікого буде звинувачувати, крім негідників, які обіцяли їм молочні ріки в кисільних берегах. Сліди негідників у масі своїй випарується до цього моменту. І пенсіонерам залишиться тільки дивитися на красиві плакати з багатообіцяючими тарифами. Якими можна буде розпалити грубку буржуйку, а туди засунуть нарубані гілки з міського парку. Грубку можна буде нагріти, на неї поставити стару каструлю з водою і закип’ятити  воду, і в цю воду кинути локшину, попередньо зняту з вух.

А потім через десятиліття історики напишуть багато книг про величний і абсурдний акт колективного самогубства. Точніше кажучи, акт  колективного вбивства, коли прості шахраї вбили простих людей», - пише Романенко.

Леся, 21.10.2015 07:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини