Російська пропаганда використовує у якості «експертів» фашистів та антисемітів

Російська пропаганда не спить і кожного разу вигадує нові приводи для того, аби виправдати злочинні дії керівника своєї держави на території України. У хід ідуть різні методи. Глядачам розказують про розіп’ятих малюків, показують фото дітей, які шукають своїх батьків у Донецьку (уже доведено, що останні кадри про малюка, який шукає свою маму – це постановочна фотосесія і фейк). Таким чином, російські ЗМІ грають на емоціях. Проте вони намагаються вплинути на думку і тих людей, які хотіли би знати думку аналітиків та експертів. Саме для цього, використовують своїх кишенькових політологів, які уже не перший день знаходяться на зарплаті у російського Президента Володимира Путіна.

Зокрема, до таких «міжнародних експертів» належить і Матеуш Піскорський, поляк, лідер партії «Змяна», якого активно запрошують для виступів у російських ЗМІ.

Власне його називають «другом Путіна», а його партію – кишеньковою, створеною для того, аби допомагати висвітлювати позицію РФ на європейській арені.

Піскорський був спостерігачем на фейковому референдумі в Криму, неодноразово відвідував, так звані «республіки». Він із захопленням на російському ТБ розповідає про те, як відродився Крим після анексії, і що «республіки» покажуть приклад іншим регіонам України.

Однак, насправді Матеуш Піскорський – це відомий польський фашист і антисеміт, відкритий шанувальник націонал-соціалізму, заперечувач Голокосту, автор статей на порталі «Білий світ» і в газеті «Я - русский», колишній головний редактор журналу польських скінхедів «Odala», в якому вихвалялись «арійська раса» і Адольф Гітлер, соратник «євразійця» Олександра Дугіна, викривач «жидівського способу» економічного впливу.

Хто стане наступним «європейським політиком – демократом» в очах російських мас-медіа, можна тільки здогадуватися.

Леся, 25.09.2015 11:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини