Істерики Саакашвілі мають під собою цілком розумне пояснення - пора відповідати за свої слова – політолог

В Одесі за три місяці Михаїл Саакашвілі навіть в електронний вигляд не зумів перевести послуги держструктур, що зменшує корупцію в рази, оскільки виключає людський фактор. Цьому прем’єр Арсеній Яценюк і Президент Петро Порошенко точно перешкодити не могли.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політолог Тарас Загородній.

«У той час як у Дніпропетровську цей процес очолюють ... керівники "Приватбанку". Ну, того самого, який належить тому самому "найстрашнішому олігархові Коломойському". Впроваджуються ці послуги стахановськими темпами в тому числі в Дніпропетровській ОДА, в якій теж є люди Коломойського. Жах! Як таке може бути! Так, тому що працювати треба більше, а не понтуватися перед камерами», - пише політолог.

За його словами, істерики Саакашвілі насправді мають під собою цілком розумне пояснення - пора відповідати за свої слова та обіцянки. А результатів реальних просто нуль. Тому що працювати треба вміти системно і методично, а не понти розкидати, додає Загородній.

«Просто один пафосний балабол Саакашвілі зіткнувся з іншим пафосним балаболом Яценюком. І тут Саакашвілі включив знайому всім українцям програму "папереднікі" і "кругом вороги". А де ти був сокіл ясний, коли три місяці тому Нью-Васюки будував? Що реально зроблено? Де обіцяні законопроекти в Раду, які ти обіцяв подати, щоб зробити Одесу квітучою? Тільки язиком чесати вміє. Тепер ми пів року будемо слухати який гарний і розумний Саакашвілі. Так, йди у відставку раз не згоден? Ах да. Вибори в Грузії тільки через півтора року. Ще рано можуть і забути.

До речі, головним борцем "з олігархами" у нас завжди була Юлія Тимошенко. Тепер ще один "борець" з'явився. Начебто в нас мало своїх», - пише Загородній.

Леся, 07.09.2015 18:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини