Кишенькові волонтери хочуть, щоби «Свободу» заборонили

Одіозний Сергій Шахов, який називає себе лідером волонтерської організації «Народна довіра» говорить про те, що волонтерська організація буде звертатися до Президента, щоби партію «Свобода» заборонили, як екстремістку.

«Виявляється такий собі пан Шахов раптом вирішив назвати свободу терористичною організацією і вимагати її заборони . Це на майбутнє, кожен хто буде бунтувати проти влади буде терористом?А що ж цей пан. Зайшла на сторінку цього "ізвесного волонтьора" і читаю : "Сергей Шахов, лидер общественной организации "Народное доверие", подарил детям угощения. Акция проходила под патронатом Марины Порошенко», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Таїса Гайда.

На її думку, це може свідчити про те, що Шахов є кишеньковим волонтером клану Петра Порошенка.

«Я ніколи не була ні членом партії "Свобода" ні особливим її прибічником. Але , пробачте, у нас що Свобода найбільша терористична організація на території України? Тобто, усякі там лнр , днр він не вимагає заборонити ,а "Свободу" а що далі "Правий сектор" ? " "ОУН-УНСО"?» - пише Гайда.

«До речі , по ходу сам шахов, має пряме безпосереднє відношення до створення лнр, і ось вам перша ластівка , що представники лнр починають робити погоду в законодавстві України при прямому сприянні Порошенка» - додає волонтер.

Відомо, що Шахов у 2012 році організував фінансову піраміду. Громадянам Луганської області видавали «членські книжечки», за допомогою яких вони через певні періоди часу могли отримати по 50 гривень. Кандидати від команди Шахова користувалися популярністю, їх рейтинги завдяки «книжечкам» росли. Разом з тим відомо, що бойовик Ігор Безлер займався безпекою у штабі Шахова.

Леся, 04.09.2015 09:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини