Путін досягнув свого: смерть стала щоденною статистикою, в людях оселилося байдужість - волонтер

Вчора, 29 серпня, у річницю Іловайської трагедії, у центрі Києва, на Софіївській, як ні в чому не бувало фітнес-клуб влаштував свято. У то й же час матері, дружини та діти загиблих героїв поруч зібралися, щоби разом поплакати та згадати своїх рідних.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав волонтер Юрій Касьянов.

«Путін домігся свого. Раніше в Україні загальним горем відгукувалася в серцях людей автокатастрофа, загибель гірників у шахті, смерть дитини ... Коли побили студентів на Майдані - піднялися мільйони. Коли ховали Небесну сотню - мільйони плакали. Тепер серця зачерствіли, смерть стала щоденною статистикою, в людях оселилося байдужість.

Карлик майже переміг, домігшись деморалізації суспільства. Ні, не тієї чудової, і, безумовно, найдорожчою його частини, яка робить Селфі з солдатами на параді, і пише захоплені панегірики гетьману, а тієї, яка воює, і чекає повернення солдатів додому. Важко вмирати за країну, в якій то свята, то вибори. Нестерпно ховати близьких, коли у сусідів життя не змінилося. Що сказати дружині добровольця, яка благає його повернутися додому .. Чому померти повинен він, а не інший? - ?? Справжній українець в дорогий вишиванці .. Як пояснити воюючої армії це .. Що сказати їхнім дружинам, дітям, матерям ... Війна без мети, смерть без причини, життя без совісті», - написав волонтер.

Нагадаємо, в Івано-Франківську у день похорону морського піхотинця Андрія Барасюка у центрі проходив фестиваль вина.


Леся, 30.08.2015 08:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини