Порошенка через зустріч у Берліні назвали слабаком

Вчора, 24 серпня, Президент Петро Порошенко мав зустріч із канцлером Німеччини Ангелою Меркель та Президентом Франції Франсуа Олландом. Говорити мали про ситуацію в Україні і припинення бойових дій.

Перед зустріччю різні експерти припускали, що, можливо, у Німеччині буде домовлено про зміну мінського формату переговорів, як такого, що вже вичерпав себе.

«Зустріч у Берліні, сухий залишок?
1) Мінські домовленості, які нищать Україну і які понад шість місяців не виконуються ні Путіним, ні терористами, залишаються в силі. Не те що денонсовувати, навіть коригувати їх не збираються.
2) Невигідні Україні "мінський" і "нормандський" формати переговорів, які продукують лише потрібні Путіну домовленості - залишаються, включати в переговорний процес Євросоюз і США теж не збираються. Нехай мене не чують, так Президент Польщі й інші європейські політики те саме пропонують, мали би дослухатися?!
3) Про Крим уже не згадують, лише побіжно-ритуально.
4) Про надання Україні зброї теж не йдеться.
Усіх усе влаштовує? Оланда, Меркель, це зрозуміло. На жаль, Порошенка також. Президент України з усім погодився і рясно дякував. І це в День Незалежності... Слабак»,
- написав політик Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Леся, 25.08.2015 07:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини