На руках багато зброї, можна відстрілювати зрадників Батьківщини – боєць

Боєць «Донбасу» Євген Шевченко жартома пропонує запровадити в Україні нову народну забаву, враховуючи, що корупція в країні нікуди не поділася, а на руках у населення багато зброї.

«Є така ідея - створити сайт народної нелюбові. Оголосити всенародне смс-голосування - вартість буде в розумних межах. Ну, нехай ті ж самі 5грн, які на армію колись збирали. Але то усе пішло на нові будиночки для наших чиновників-генералів, а тут усе буде прозоро - слово даю!

Так от. Народ собі голосує на протязі місяця й переможець отримує винагороду - усі зібрані за місяць кошти. Ну, тобто не очільник рейтингу всенародної нелюбові, а саме той, хто його першим відправить на зустріч із Святим Петром, що того зустріне у воріт Раю, але скаже: "Чуєш, друже, я тут подивився - тебе у моїх списках не має. Мабуть, тобі праворуч (чи ліворуч - не знаю, як там у них) - ондо бачиш стрілочка червона з написом "Road to hell"? Тобі туди". А той стоїть, головою хитає - "Та нє" - каже - "То хтось помилився! Ми ж домовлялися!". А Петро такий дивиться-дивиться й потім бере десь оте весло напоготові й як зарядить тому по лобі - бац!!! Аж дерева по окрузі затрищали! "Йди" - каже - "Туди. Там тебе чорти давно чекають. Біля чанів диких. Може з ними домовися. Якщо встигнеш". Ну, десь тако я собі усе то уявляю)

Повертаючись до бізнесу: 10% від зібраної суми беру собі - це, так би мовити, організаційні витрати (треба ж і мені на щось жити). Ще 10% - треба буде дати трохи на лапу мусорам, щоб поки ми усіх покидьків не перестріляємо, то вони й гадки не мали мій бізнес чіпати. Хоча, це скорше не бізнес, а така ж всенародна забава буде, га - що скажете, шановна громадо? Не пожалкуєте 5грн?)» - пише на своїй сторінці у Фейсбуці Шевченко.

 

Леся, 14.08.2015 07:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини