Треба боятися не Гіві у парламенті, а тих, хто дав йому зброю - політолог

Українців лякають, що в результаті реалізації "Мінська" в парламенті засідатимуть Гіві і Мотороли. Проте, це не так, бо персонажі на кшталт Гіві та Мотороли створені лише для НТВ, щоб показати середньому росіянину, як "простий народ" повстав на Донбасі. А для того, щоб росіянин охочіше вірив, що це "простий народ", і вожді у нього повинні бути "прості". Ось Гіві - такий "простий".

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Петро Олещук.

За його словами, довше цієї війни вони не проіснують. У кращому випадку, будуть жити десь в глушині на соціальну допомогу. Як "Бабай". Втім, це для них дуже хороший сценарій. Тому що більш реальний сценарій - доля Мозгового.

«Не потрібно боятися Гіві у ВР. Потрібно чекати того, що у ВР посадять своїх людей ті, хто дав Гіві зброю і камуфляж. Пристойних таких "дядечок" в костюмчиках. Які закликатимуть "почути Донбас". І кожне "почуте" означатиме черговий мільярд з бюджету. Ось є такий Тарута. Начебто, не сепаратист. Начебто, "за Україну". А відкриє рот ... І таких - дофіга.

Коли ми говоримо про декомунізацію, то маємо на увазі пам'ятники Іллічу. Або вулиці. Але проблема глибша. Проблема в гнилі, що сидить в самому серці України. Гнилі в красивих костюмах», - написав Олещук.

Леся, 12.08.2015 08:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини