Дипломат радить «Укропу» не судитися за результат на виборах, образ жертви ще можна використати

Думаю, що це прекрасно, якщо на виборах в Чернігові переможе висуванець Блоку Петра Порошенка. І це добре, що саме такими методами, якими би перемагав висуванець Партії регіонів, чи будь-якої партії влади. Ілюзій не повинно бути. Треба щиросердно привітати владу з цим результатом. Тільки не кажіть, що чим гірше, тим краще - це мій підхід. Це підхід нашої влади. Таким скоро буде і її загальний результат. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав дипломат Богдан Яременко.

«Між іншим, на місці УКРОПу я би теж радів. Перемога за таких обставин і такими методами надійно закривала б їм виборчі перспективи. А так, хоч репутація і серйозно підпсована, але входити у майбутню виборчу кампанію в якості жертви беззаконня влади легше і краще. Я би на місці УКРОПу не судився за результат в Чернігові, а чим дуж дистанціювався б від нього.
Усіх нас треба привітати з висновками ЦВК і низки організацій-спостерігачів, що суттєвих порушень закону під час виборів в Чернігові зафіксовано не було. Нагадаю, що на думку Януковича, Азарова, Захарченка і іже з ними серйозних порушень з боку міліції під час Революції гідності теж не було. Трупи та понівечені серед демонстрантів були, але на цілком законних підставах. Аж дивно, як швидко ми перетворюємся з суспільства революціонерів та ідеалістів на суспільство януковичів. Так напевно легше жити.
Чим відрізнятимуться прийдешні місцеві вибори від цих? Там інше завдання - легалізувати терористів Донбасу. В решті – нічим»,
- написав Богдан Яременко. 

Леся, 27.07.2015 12:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини