Політик розповів про те, як «банда Коломойського» купує Чернігів

Свободівець Руслан Марцінків розповідає про те, що повернувся з поїздки до Чернігова, де мав зустрічі на підтримку кандидата в народні депутати від України від ВО «Свобода» Андрія Міщенка у скандальному округу №205.

«Сказати, що я був вражений — це нічого не сказати. Такого приниження, сорому і злості давно не відчував. Це повна поразка Революції гідності!
Ми всі сміємось з росіян, які стоять в черзі за блінами, але в Чернігові до палаток кандидата від УКРОПа Корбана люди займали черги від третьої години ночі! Палаток є більше десятка і вони розставлені по всьому Чернігову. Вразила картина, як старша жінка набрала п’ять тарілок баланди… Також я побачив, як може від провладний кандидат не приховувати і купувати голос виборця за 400 гривень під виглядом соціальної угоди!
Чернігівчани б’ються, втрачають свідомість і перестають бути людьми через гречку, макарони, горілку, консерви. І це Україна, за яку віддали життя Сергій Дідич і ще 17 «свободівців» з «Небесної сотні», Олександр Москотін з Ніжина, Женя Лоскот з Десни і тисячі хлопців на Сході?!
Ось так бандити Коломойського завойовують Україну! Якщо їм це вдасться в Чернігові — так буде на місцевих виборах по всій Україні! І хіба сьогоднішні поїздки на Буковель — це не ті ж самі пайки від Корбана та «УКРОПу»? Надія одна: Франківськ — не продається!»
- написав Марцінків на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

Леся, 23.07.2015 15:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини