ФСБ скористається вічем, яке планує провести Правий сектор - політичний аналітик

"Правий Сектор" анонсував проведення в столиці акцію протесту "геть владу зрадників". Політичний аналітик Павло Нусс вважає, що ця політична акція протесту створюється за замовленням вищих олігархічних груп, які не зацікавленні в проведенні деолігархізації та демонополізації, введення в дію змін до Конституції (децентралізація). 

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Важливо, що під час проведення цього так званого віче, можливе застосування зброї в рамках провокацій, і не виключно, що подібний сценарій вже прописаний в офісі ФСБ РФ. Тотальна дестабілізація внутрішньополітичної ситуації в країні важлива саме для Кремля для реалізації жахливого сценарію, яка остаточно може розпочати процес дезінтеграції України як держави. З протестів, тим паче з застосування насилля та зброї, розпочати процес повалення демократичної влади, і в результаті і розвалу України руками внутрішньої агресії та представників радикально налаштованих та фінансово вмотивованих олігархами, Росія має абсолютну та унікальну можливість перейти до імплементації концепції Владислава Суркова, яка передбачає не тільки локальний сепаратизм, але й повне повернення Україну в зону політичного та економічного диктату Москви», - вважає політичний аналітик.

За його словами, для уникнення такого сценарію, ПС та її військово-політичні лідери мають негайно повернутися до принципів ведення цивілізованого діалогу з владою, і уникнути провокацій, які призведуть до найтрагічніших наслідків в сучасній історії України та всього регіону. 

Леся, 20.07.2015 19:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини