Водій змусив безбілетних пасажирів стати на коліна, щоби їх не бачили із вулиці

У соцмережах розповідають про випадок, який трапився вчора, 12 липня, на трасі Київ-Ягодин, при виїзді з м. Любомль, і називають його шокуючим. Водій автобуса змусив безбілетних пасажирів, які заплатили за проїзд йому в кишеню, стати на коліна, аби їх не було видно.

«Водій автобуса з номерними знаками АС 4177 АО, по маршруту «турбаза Світязь-Львів» після того, як на автостанції м. Любомль пасажири з білетами зайняли свої місця, заповнив прохід між сидіннями автобуса пасажирами без білетів. При наближені до стаціонарного посту ДАІ, який розміщений вже на автодорозі Київ-Ягодин, перед поворотом на Володимир-Волинський, водій змусив пасажирів зашторити вікна та пасажирів без білетів стати на коліна, щоб їх не було видно через вікна працівникам ДАІ, що знаходились на посту. І тільки один з пасажирів заперечив рабській поведінці людей, що підкорились водію! Стоячи на колінах, люди проводять в останню путь героїв України, які віддали життя за них, а не перед хабарниками ментами. Фото зроблено у м. Володимир-Волинську. На посадочній платформі історія повторилась в іншій інтерпретації. Працівник автостанції за відсутності водія, який поніс маршрутний лист у касу, контролювала посадку пасажирів з білетами, до приходу водія. Після чого водій розрахувавшись з "посадочною" кількома гривнями, знову посадив «стоячих» пасажирів, з яких сам зібрав гроші. 
Заплативши за білет, пасажир тим самим укладає договір з надавачем послуги по його перевезенню, а не вступає у зговір з правопорушником - водієм. Безбілетних пасажирів водій використав ганебним чином зі своєю метою»
, - пишуть у Фейсбуці.

Леся, 13.07.2015 09:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини