Віктор Анушкевичус: «Ми залишаємо перед собою завдання відкрити садочок в мікрорайоні Пасічна до 1 вересня цього року»

30 червня відбулась виїзна нарада на території будівництва дитячого садочка в мікрорайоні Пасічна. Під час наради міський голова Віктор Анушкевичус разом з першим заступником Зіновієм Фітелем, керівниками профільних структурних підрозділів МВК оглянули будівництво та поспілкувались з представниками підрядника.

«Я постійно тримав руку на пульсі. Зараз ще залишається чимало питань. Проте ми залишаємо завдання відкрити цей дитячий садочок до 1 вересня цього року, зробити все від нас залежне для цього. Адже дорога ложка до обіду. Садочок потрібен саме зараз.», - зазначив міський голова Віктор Анушкевичус.

За його словами, загальна вартість садочка для міста складе близько 26 мільйонів гривень. Ці кошти є внеском приватного підприємства «Ярковиця» в фонд соціально-економічного розвитку міста, яке і будує цей садок. В результаті співпраці – місто отримає ще один об’єкт соціального призначення.

«У нас є різні забудівники. Є такі, які з розумінням ставляться до потреб мешканців міста і є справжніми, а не на словах, патріотами свого міста. Такі приклади як це будівництво якраз є свідченням такого патріотизму. Але, на превеликий жаль, у нас є забудівники, які є жителями Івано-Франківська, але ми роками судимося, щоб вони заплатили до міської казни за те, що отримали право будувати на території міста», - наголосив Віктор Анушкевичус.

Найбільший обсяг робіт наразі уже виконано. Будівельні роботи як такі вже завершені. За словами директора будівництва цього об’єкта наразі вже виконано робіт на суму близько 16 млн. грн.

Згідно планової наповненості новий дитячий садочок повинен прийняти 110 дітей і забезпечити увесь прилеглий мікрорайон місцями у ДНЗ. Для мікрорайону Пасічна відкриття цього дошкільного закладу дасть можливість на 100% забезпечити дітей місцями у дошкільній освіті.

Леся, 30.06.2015 13:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини