Поки одні обговорюють, скільки витратити на відпуску, інші – рвуться в бій і ризикують своїм життям

«Фронт...підла війна...кожного дня смерть рідних братів... Не можливо описати той біль, який відчуває побратим після втрати свого друга...гірко на душі...стискається серце щомиті згадуючи, що ще вчора ви разом пліч о пліч міцно тримали оборону і давали гідну відсіч окупанту. Зараз його немає…», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє голова правління ГО "Допомога Захисникам Вітчизни «Хоробрі серця» Василь Андріїв.

За його словами, в той час коли мільйони людей насолоджуються літнім відпочинком, радяться скільки витрати грошей на Туреччину, Єгипет, хлопці у зоні АТО воюють без бронежилета, без каски. Ціною власного життя стримують ворога, щоб от ці мільйони могли жити і спати спокійно.

«Я хочу, щоб кожен з нас зрозумів, що якщо ти не будеш сьогодні підтримувати свою армію, своїх бійців, завтра може прийти окупант і в твою хату...і тоді вже точно ніхто і ні про що тебе не попросить, просто заберуть...заберуть твій дім...твій бізнес..твою Батьківщину... Але якщо тобі абсолютно байдужа доля твоєї країни.....можливо ти і на це заслуговуєш», - пише Андріїв.

 

 

Леся, 19.06.2015 16:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини