Вимоги Майдану проігнорують, тільки щоб відправити у відставку голову СБУ

У Верховній Раді і далі процвітають політичні торги.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Борислав Береза.

«Мені стало відомо, що сьогодні в сесійну залу планують внести подання на відставку глави СБУ Валентина Наливайченка. І роблять це в класичному візантійському стилі. Не настільки важлива причина зняття Наливайченко, як ціною чого це буде досягнуто. Для зняття потрібні голоси УДАРу. Кажуть, що це примітивний обмін. Однопартійці жертвують Наливайченком в обмін на посаду прокурора Києва і вибори мера Києва в один тур. Така ціна зради», - пише Борислав Береза.

За його словами, насправді, все виглядає дуже цинічно.

«Цинічно ігноруються і вимоги Майдану про вибір мера в два тури. Цинічно ігнорується "Коаліційна угода" в якій прописані вибори в два тури. І цинічно будуть змінені всі чотири закони, в яких також прописані вибори в два тури. Чи їх просто блюзнірськи не внесуть на голосування у ВР і вибори пройдуть за старою системою. Хтось скаже, що це зрада, а хтось назве це політичним розміном», - каже нардеп.

За його словами, дракон із яким боровся Майдан – відродився.

Браво! І що можна сказати на це? Тільки те, що якщо це правда, то можна впевнено стверджувати, що дракон з яким боровся Майдан - швидко відродився.

Леся, 18.06.2015 08:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини