Денисенко і Папієв наступні у черзі на позбавлення депутатської недоторканості?

Спочатку нардепу Сергію Клюєву пред'явили абсолютно другорядні з точки зору його багатої клепто-біографії обвинувачення - так, щоби паровозом не пішов ніхто з керманичів «Опозиційного блоку», потім, на відміну від Сергія Мельничука, не вимагали його затримання й арешту, а потім й взагалі дали по тихому вшитися з країни. Ну, а щоби публіка не вельми волала про зраду - пошуміли довкола першої спроби виїзду за кордон - мовляв, пильнували як могли.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Андрій Денисенко.

«Тепер же устами младєнца - голови СБУ - озвучують генеральний бліц-криг репресій, для реалізації якого і була потрібна ця дешева драматургія "справи Клюєва" та його театральна втеча - пакувати позбавлених недоторканості незручних Порошенкові нардепів прямо на східцях Ради ув автозаки. Під радісні завивання ахметівсько-порошенківсько-пінчуківських ЗМІ про торжество законності, справедливості і апофеоз боротьби зі злочинністю. І в здійнятому галасі, вони сподіваються, пройде шо хочеш, починаючи з захопливих детективних історій про пальто, невістку, Кеннеді і 10 забитих вілкулят, закінчуючи патосним треносом про "агентів Кремля" з команди Коломойського», - пише нардеп.

За його словами, логіка проста - мовляв, Рада не наважиться на опір і патріотична опозиція режиму в стінах парламенту буде ліквідована ще в зародку.

«Як кажуть джерела в ГПУ, подання на зняття недоторканості й надалі робитимуть для позірної об'єктивності в парі - екс-риг плюс патріот. Може, навіть і пожертвують "для балансу" якоюсь паршивою вівцею із опоблоку. Наступні - гадаю, джерела не брешуть - Денисенко й Папієв», - каже нардеп.

Леся, 12.06.2015 19:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини