Польща озброїть своїх громадян, Україна - ні. Порошенко сам здатен розбити ворога – експерт

Міністерство оборони Польщі надасть зброю, боєприпаси і спорядження громадянським воєнізованим організаціям. Тому що Польща відчуває загрозу агресії Московії і розуміє, що без озброєння всіх громадян москалів не зупинити.  Уряд ініціював і само Міністерство оборони!

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише військовий експерт Святослав Стеценко.

«Порошенко ж навпаки, погрожує кулачком, мовляв, всіх розжену. Порошенко крутіший за поляків, він москалів сам розіб'є, на крайняк Муженка з собою в танк візьме. Вільні озброєні громадяни йому для цього не потрібні. Міністерство оборони України і Генштаб на всі звернення відповідають, що їм це не потрібно. У них без громадян, без масової військової підготовки, без озброєного територіального резерву все в шоколаді. А якщо щось неясно йдіть до військкомату, вам там швидко все пояснять і збільшать відсоток виконання плану мобілізації. 
Щоб ви, громадяни гарно розуміли, наші Збройні Сили як були совком в найгіршому його варіанті, так і залишилися, лише без техніки, з гіршим рівнем підготовки. І ніякими новими погонами і картузами цього не змінити»,
- каже Стеценко. 

Експерт сподівається, що хоча б крадіжок, відкатів і розпилів після останніх звільнень менше буде.

Леся, 08.06.2015 06:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини