Складення мандату Шлемком - це, можливо, хитрий задум, щоб очолити обласну раду майбутнього скликання - активіст

Звістка про те, що нардеп Дмитро Шлемко начебто має намір скласти мандат, розлетілася дуже швидко. 

Такі зміни дехто розцінює як "захід сонця" для прикарпатської "Батьківщини". Саме так назвав ситуацію громадський активіст Михайло Андрійович.

"Захід сонця "Батьківщини" в області? Саме цим може слугувати інформація про те, що прикарпатець Дмитро Шлемко вирішив скласти мандат народного депутата. Завдячуючи йому в 1998-2000 р. на Івано-Франківщині постала така політична сила як "Батьківщина". Кажуть, що тоді Юлія Тимошенко якийсь час вагалася, вибираючи між "рухівцем" Б. Березицьким та "гекечепістом" Д. Шлемком", - пише у Фейсбуці Андрійович.

Він припускає, що причин зійти з політичної арени в Д. Шлемка достатньо. 

Вірні соратники раптово стають невдоволені політикою шефа та переходять в інші політичні сили; районні осередки "Батьківщини" розсипаються немов карточні хатинки. Вірні "бютівці" стають кістяком партії Солідарність та Народного фронту.Шлемкові згадують те, що в 2006 р.по списках "Батьківщини" в обласну та районні ради пройшлоа так звана "5-та колона", яка складалася з "людей Януковича". Розповідають про "продаж місць" в списках та багатомільйоні афери його ставленників в місцевих райдержадміністраціях", - коментує він.

Також, громадський активіст припустив, що йовірно у насвимальовується новий голова облради в особі Дмитра Шлемка.

"Не беремося прогнозувати, чи буде вдалим такий політичний ребрендинг, чи дасть він можливість обласній "Батьківщині" вийти на новий рівень розвитку, відновити втрачену лояльність у виборців. Не виключно, що випливе інформація про стан здоров'я. Актуально є і те, що особа, яка має зайняти "звільнене крісло" не поскупиться на предмет віддяки за надану послугу. Кому зашкодить пара-друга мільйонів в зеленій масі. І на кінець. Може існувати такий собі хитрий задум, кінцевим результатом якого є те, що Дмитро Шлемко планує очолити обласну раду майбутнього скликання. Розпорошення нині "людей "Батьківщини" по інших партіях є не що інше, як підготовка анексії цих політичних сил для такого собі аншлюсу "Батьківщини" в політиці. Відбувшись вдепутатами від БПП чи Народного фронту, колишні "бютівці" можуть одноголосно підтримати свого колишнього боса на чільне місце", - каже прикарпатець.

Леся, 04.06.2015 09:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини