В Івано-Франківську оновлять «Фотомозаїку»

2 червня  відбулась прес-конференція за участю голови Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому, начальника відділу промоції міста, залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги Ірини Рабарської та  керівника рекламного агентства «ІНТО» Олега Скригунця  щодо створення нової фотомозаїки Івано-Франківська.

Уже хорошою традицією стало дарувати частинку себе для нашого рідного міста у формі неймовірної мозаїки.

Проект передбачає зображення однієї із пам’ятних історичних споруд нашого міста у вигляді фотомозаїки, сформованої з фотографій мешканців міста. На відстані ж можна побачити зображення споруди, а підійшовши ближче, кожен хто взяв участь у проекті, може розгледіти своє фото або фото рідних та знайомих.

Культурна мета проекту: подарувати Івано-Франківську сотні посмішок його щасливих мешканців та туристів, що відвідали місто. Фотомозаїка прикрашатиме центр Івано-Франківська, радуватиме мешканців міста і приваблюватиме нових гостей та туристів.

Соціальна мета проекту "Мозаїка": визначення культурно-територіальної ідентичності громадян Івано-Франківська та залучення їх до духовно-мистецького розвитку міста.

Багатьом мешканцям міста вже давно припала до душі така листівка. Люди підходять, шукають свої фотокартки, а також зображення своїх друзів чи знайомих. В кожного на обличчі з’являються посмішки, а в очах блищать іскорки радості.

Проект "Мозаїка" - це своєрідна вітальна листівка у вигляді оглядового банера розміром  8,5*3,5. Продовж трьох  років  організаторами  на фотомозаїці було зображено – міську ратушу, площу Шептицького та залізничний вокзал. Цього року організатори не розкрили секрет, що саме буде зображено на фотомозаїці , для усіх зараз це залишиться сюрпризом, аж до розміщення її у традиційному  місці на вул.Незалежності. Організатори щиро вдячні  усім меценатам та спонсорам, які  протягом  декількох  років  фінансово підтримують  виготовлення мозаїки.

Запрошуємо усіх бажаючих до участі в проекті "Мозаїка",  приєднатися до нас дуже просто необхідно відправити фотографію у хорошій якості на електронну пошту - mozaic.if@gmail.com,  до 15.06.2015р. - і Ваша посмішка стане чудовим подарунком для рідного міста!

Організатор проекту – Івано-Франківський  молодіжний міськвиконком та рекламне агентства «ІНТО». Проект організовується за підтримки Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Леся, 02.06.2015 15:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини