Андрія Подільського офіційно призначили керівником обласного Правого сектору (ФОТОФАКТ)

Андрія Подільського офіційно призначили керівником обласного осередку Правого сектору замість зятя Дмитра Яроша Василя Абраміва.

«Вітаємо Андрія Подільського з призначенням на посаду керівника Івано-Франківського обласного осередку "Правого сектору".  Бажаємо виправдати довіру Проводу, успішного виконання покладених завдань, натхнення у боротьбі та Божого Благословення на шляху здобуття Української Самостійної Соборної Держави!» - відзначають у міському осередку ПС.

Разом з тим прихильників Правого сектору цікавить, чи Андрій Подільський воював у зоні АТО, адже без такого досвіду йому буде важко працювати із тими, хто пройшов пекло.

 «Мені хочеться вірити, що Андрій Подільський був на передовій, воював і є таким же патріотом як Василь Абрамів. Бо якщо він не воював і не був ТАМ, то він не буде цікавим і тим паче корисним ні одному з бійців, які пройшли пекло і повернулися живими, також мабуть і біль родин 300 і тим паче 200 йому мало відома. З повагою. Слава нації!», - відзначає Валентина Леонідівна Олефіренко. 

Леся, 29.05.2015 16:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини