Свято морозива відбулось під актуальну для Франківська пісню «Маршрутка, як собача будка» (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні в Івано-Франківську відбулося «Свято морозива», організоване ТМ «Рудь». Діти могли взяти участь в розвагах, обмінявши обгортки від морозива на «колорики». Один «колорик» - одна розвага.

Дітям пропонували своєрідний дартц – кидати дротиками в кульки, також закидати кільця на банки від морозива. Можна було зробити зачіску, наклеїти наклейку чи намалювати малюнок на обличчі. Для малят була встановлені палатки, в яких можна було розмальовувати малюнок чи погратися в конструктор. Всім учасникам видавали ручки та розклад для уроків. Можна було виграти магнітик на холодильник, брелок та зошит.

Ті діти, які не мали «колориків» могли взяти участь у конкурсах, які проводилися на сцені – поспівати, потанцювати, вгадати мелодію із мультфільму, в тому числі лунали і російськомовні пісні. Ближче до завершення свята, дорослим пропонували танцювати навіть східні танці, при цьому жартували, що мається на увазі не Схід України.

Загалом на святі забралося дуже багато дітей разом із дорослими, до кожної палатки із розвагами були великі черги, особливо до перукарів, які робили дівчатам красиві зачіски та до палатки із «чарівними прикрасами».

Правда, дитяче свято іноді намагались псувати батьки. Одним не подобалося те, що участь у розвагах не можна придбати за гроші, а десять морозив вони одразу з’їсти не можуть, і своїми претензіями вони діймали хлопців і дівчат із палаток. Інші батьки намагалися втиснути своїх дітей без черги. Їх не хвилювало те, що інші діти уже давно чекають у своїй черзі. На це у них була одна-єдина відповідь: «Ми – поспішаємо, а свято буде тривати до шостої вечора». Зауваження, що в черзі стоять інші діти, і вони теж можуть поспішати, і що всі очікують на зміни в державі, але з таким підходом їх не буде, вони просто ігнорували.

Ця пані, яка страшенно поспішала на День народження до когось, таки свою дочку зуміла пропхати без черги. На зауваги не реагувала. Після фотографування і після того, як дочка отримала нову зачіску попросила вибачення.

 

А загалом дітям свято сподобалось, і це - головне.


Леся, 24.05.2015 19:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини