У Фраківську хочуть покарати водія, який «зачепив» автомобіль і втік із місця пригоди

В Івано-Франківську водій «Сітроену» «зачепив» припаркований «Фольваген» і втік із місця пригоди. Франківці розшукують власника постраждалого авто, хочуть допомогти йому відновити справедливість.

«20.05.15р. випадково став свідком ситуації, яка вчергове підкреслює наш низький рівень ментальності, та чітко говорить про не європейську поведінку..на жаль..
Подія мала місце по вул.Галицькій..автомобіль citroen/jump білого кольору роблячи маневр об'їзду "завалився" на припаркований автомобіль марки volkswagen,практично "притулившись" правою стороною на всю довжину машини..після цього горе водій, як ні в чому не бувало натиснув на газ і втік з місця події...проїхавши кілька десят.метрів припаркувався на протилежній стороні..вийшов з машини обдивився результат свого "мастерства" і швидким ходом загубився у натовпі в районі цуму...
На мій крик навздогін та паркувальника уваги не звернув...
Вважаю, що цей персонаж має відповісти перед потерпілим,і як мінімум компенсувати завдані матеріальні збитки для відновлення пошкодженого авто..!
Хто знає власника постраждалого автомобіля марки volkswagen номерний знак АТ 0072 АЕ прошу повідомити...Готовий допомогти відновити справедливість»,
- пише у Фейсбуці Vasul Andriyv.

Леся, 21.05.2015 19:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини