Шахраї обманом зняли з реєстрації законопроект про міліцейську реформу

Про містично відкликаний законопроект "Про міліцейську реформу" сьогодні, 18 травня, повідомив народний депутат України Ігор Луценко.

Він зауважив, що проект був відкликаний ще 13 травня, чого ні він, ні його колега (а саме вони реєстрували законопроект) не робили.

"Це той випадок, коли прошу розголосу, - пише Ігор Луценко у Фейсбуку. - Законопроект 1692-1 «Про поліцію і поліцейську діяльність» було розроблено провідними експертами країни та подано від депутатів фракцій БПП, Самопомочі та Батьківщини 27.01.2015. Це найбільш системний та прогресивний законопроект щодо перетворення міліції з карального апарату на інструмент захисту прав громадян. І от зараз виявляється, що 13 травня наш закон… відкликано. Я точно знаю, що я НЕ відкликав свій підпис під законом. Я точно знаю, що мій колега Віталій Купрій також НЕ відкликав свій підпис. Як же таке можливо, що закон відкликали? За регламентом, НІЯК не можливо".

Також депутат повідомив, що звернуся до голови парламенту Гройсмана і до генпрокурора Шокіна, заявивши, що за таке треба дуже жорстко карати.
Леся, 18.05.2015 10:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини