Якщо депутатам можна порушувати закон, то чому простим громадянам - зась? - Франківець про порушення на сесії Верховної Ради


"Кажуть, що народ починає ігнорувати закони України. А як може бути інакше, якщо дивлюсь засідання Верховної Ради, а там плюючи на Регламент, по декілька разів голосують за один і то й же законопроект №2292 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заміни довічного позбавлення волі більш м'яким покаранням. Гройсман тупо "продавлює" його. Депутати не голосують, але, раз за разом, Голова ВР ставить на голосування. Ганьба!", - пише на своїй сторінці у Фейсбуці громадський активіст, франківець Ігор Метлюх.

Він зазначив, що сьогодні Верховна Рада порушує усю мораль, яку ще рік тому під час Революції Гідності відстоювали мільйони українців.

"Можливо, це суперзаконопроект, але є закон. Не проголосували-знімайте з розгляду. Верховна Рада перетворюється на цирк. Чому ніхто не несе відповідальності за порушення Закону України-Регламенту ВР? І, якщо депутатам можна, то чому простим громадянам -зась? Що, виходить, Закон для смертних, а не для депутатів? Навіщо революцію робили?", - дає риторичні запитання до суспільства Метлюх.
Леся, 12.05.2015 12:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини