Львівський політолог про Фірташа, Порошенка, Кличка та Україну

"Неупереджений" і "об'єктивний" Віденський суд не видав Фірташа у в'язницю до США. І він вже планує повернутися в Україну", - про це написав на своїй сторінці львівський політолог Тарас Стецьків.

Також він прокоментував факт допитом українського олігарха Дмитра Фірташа у суді на допиті.

Очевидно, що таке рішення стало можливим тільки після того як він розказав американцями багато з того що їх цікавило стосовно Росії і стосовно української бізнес і політ. еліти. А ще він цинічно і чітко утопив теперішніх Укр. керманичів,детально розповівши як Порошенко і Кличко у розпал революції Гідності їздили у Відень з ним домовлятися", - коментує Стецьків.

Як відомо, Фірташ у Відні на допиті розповів подробиці його підтримки Януковича, а згодом нинішнього мера Києва Віталія Кличка, та інших домовленостей з Кличком та Порошенком.

"І як він схиляв їх підписати домовленість з Януковичем,здавши Майдан. І лише героїзм і смерть Небесної сотні поламали цей план. І як тодішня опозиція(а теперішня влада) крім доступу до влади домовлялася з ним про окремі бізнес питання. А головне-про збереження Системи! Чи тепер варто задавати питання чому і після другої української революції олігархічна система в Україні залишилася непорушною?", - каже політолог.
Леся, 01.05.2015 10:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини