Маршрутка-хантер: В Івано-Франківську пасажири «полюють» на перевізників, які не мають право брати 3,50 за проїзд

Мешканці Івано-Франківська ретельно стежать за тим, чи мають перевізники право брати за проїзд 3,50 грн, а не 2,75. Вони звертають увагу не тільки на те, чи є у маршрутці бланк із «дозволом», а й звертають увагу, чи проставлені там печатки і чи стоять підписи.

«Сьогодні видався щасливий день! Спіймала дві маршрутки, які їздять собі без дозволів і беруть за це 3,50. Героями дня, які принесли трохи радості, і зекономили мені 1,50 грн є - маршрут №30 перевізник Морикін М.З (№ не записала, каюсь) і маршрут №11 АТ1030АА. Перший пояснив відсутність дозволу - був на ремонті (хоча не розумію до чого тут ремонт і наявність дозволу? p.s в списку його таки немає); другий пояснив - "віддав, бо то зміни проводяться" p.s даний маршрут є в списку, але немає ні дозволу, ні будь-якої інформації про перевізника. 
На мою аргументацію "немає дозволі з печаткою - проїзд 2,75 грн" обидва водії трохи повозмущались, але таки дали здачу з 3,00 грн. Тільки от дотепер мучить питання - які були відчуття і думки у тих людей, які сиділи вже в автобусі і заплатили 3,50 грн за проїзд, хоча могли заплатити 2,75. Хоч один подумав про себе "Я лох?" 
Мораль історії така - володій інформацією, і не будь лохом, бо 75 коп хоча і не великі гроші, але вони твої, працею зароблені, і нема чого кормити ними недобросовісних перевізників»,
- пише у спільноті «Комуналка ІФ» Ірина Надольська.

Разом з тим франківці говорять про те, що на несумлінних перевізників скаржаться, проте реакції немає.

Нагадаємо, раніше франківці розповідали про те, що на одну із скарг Департамент комунального господарства все ж відреагував: викликав перевізника для проведення бесіди.

Леся, 27.04.2015 10:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини