Чи можна дитині справляти нужду у невстановлених для цього місцях? Думки франківців розділились

Франківці жваво обговорюють питання, чи можна дітям справляти нужду у невстановлених місцях. Думки із цього приводу розділилися. Одні вважають, що дітям можна все, інші навпаки заявляють, уже із юного віку батьки своїм вседозволенням виховують майбутніх рагулів.

Ті франківці, які вважають, що дітям можна все, посилаються на те, що у центрі мста не вистачає туалетів, тому для малечі є допустимим варіант «сходити під кущик». Противники такої вседозволенності кажуть, що завжди можна сходити в туалет у кафе.

«Ми живемо в цивілізованому світі. Додам, що біля місця де серуть рагулі є п'ять кафе-барів із туалетами! Ну чому ви захищаєте рагулів? Не була черга, я спеціально перевіряв! Сьогодні "серуть" а завтра давлять людей своїми тачками на тротуарі... Культура понад усе», - пише Тарас Гущук.

У свою чергу йому відповідають, що дворічна дитина не може потерпіти, щоби добігти до кафе, та й там не завжди раді таким відвідувачам. Разом з тим, противників на дозвіл справляти нужду дітям де заманеться все ж більше.

 «Всі наші проблеми родом з дитинства. Якщо дитина в присутності батьків пісяє на сотці, коли поряд є кафе з туалетами , вона не розумітиме в дорослому віці, чому так робити не можна. І що дивуватись з бомжів?», - вважає Лілія Присяжнюк.

 

Леся, 26.04.2015 10:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини