Голова Калуської райради не пустив на нараду сільських голів представників громади

Сьогодні на 10.00 в приміщенні районної ради ( актовий зал ) була запланована нарада із сільськими головами калуського району , головуючий голова районної ради п. Дзундза. Тема зустрічі: питання децентралізації , питання об'єднань громад .

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Михайло Якимчук.

«Я як громадянин України прийшов на зустріч, коли підійшов до залу Дзундза питає , ти хто такий, я кажу - це , що закрита приватна зустріч , він каже так закрита , і мене не пустили до залу. ..Цікаво як може бути закрита приватна зустріч коли збираються голови сільських рад обговорювати питання об'єднань громад. Приватного закритого характеру можу бути зустріч, тоді коли вони п'ють пиво у когось вдома чи в кафе , но не в приміщення актового залу калуської районної ради. 
Я завжди говорив , одне з найгірших в державі - це перекрашені патріоти у вишиваних сорочках. 
Це вже не перша така виходка голови районної ради п. Дзундзи. Під час першого засідання громадської ради при калуський рда , він також не дав ключі представникам 20-ти громадським організаціям , щоб вони провели своє засідання, і ми змушені були сидіти в такому приміщенні , що аж пара в рота йшла. Висновки робіть самі»,
- пише Якимчук.

 

Леся, 22.04.2015 11:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини