«Останній москаль»: Микола Куцик написав сценарій не про народ, а про себе

Праві ті, хто вважає, що серіал «Останній москаль» -  москальський продукт.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише громадський активіст Анатолій Мицкан.

За його словами серіал характеризується такими чинниками:

«1) нікчемний сценарій... тупо, передбачувано, примітивно!

2) препаршива акторська гра - вуйки з сільського театру, мабуть, зіграли б краще...

3) абсолютно відсутня режисура... її просто нема...

4) бездарна звукорежисура - музика невпопад, в тупій сцені, де тупий гуцул наїжджає на інтелігентного москалика - грає аркан... жах!!!

5) хто сказав, що це комедія? що там смішного???

6) мова - жахіття... такої мови не існує не те, що серед гуцулів!!! її взагалі не існує!!! це щось схоже на бузувірство 50-х років минулого століття - далеких відголосків "українізації", коли Українську мову по максимуму підлаштовували під норми російської. це мова, якою гугл перекладає з тої ж російської на Українську».

«ТУПЕЗНА пародія на кіно - це в плані суто мистецькому... в плані культурному - дике знущання з мого народу! Хай те падло, яке з Франківська, що має дотичність до такого "кіно", мені на очі втрапить - тут звук піііі - може діти читають», - пише Мицкан.

«Яка сволота писала сценарій? Микола Куцик... вибачте за висловлювання... але таке чмо, як цей Микола, ото і є такий собі герой того фільмику... це він про себе написав... а не про мій народ! Який зкурвився, спився, зійшов часто-густо на пси! але залишився Народом, величним і сильним, хоча і з купою ганебних рис. але той Микола не риси висміює, а цілий народ», - пише Мицкан.

Леся, 22.04.2015 07:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини