Усі охочі можуть пройти безкоштовний експрес-курс з підготовки до ЗНО

За ініціативи ГО “Самопоміч” в м. Івано-Франківську усі охочі можуть відвідати заняття з п’яти різних предметів, які здаватимуть на зовнішньому незалежному оцінюванні, що розпочнеться вже незабаром.

З понеділка по п’ятницю о 16. 00 у кафе «Станція» усі охочі можуть  відвідати уроки з п’яти різних предметів: української мови, математики, англійської, історії та географії. Проект стартував ще у листопаді минулого року та має своїх перших випускників.

«Жодних сертифікатів-лише знання» -  девіз 11-класників, які вже зовсім скоро на зовнішньому незалежному оцінюванні виборюватимуть собі право вступити до омріяних закладів.

Як розповіли учні, вивчати предмети для здачі ЗНО разом веселіше та, як виявилось, ефективно!

«Спочатку нам сподобався сам задум проекту – заняття проходять у центрі, в одному кльових закладів міста. Ми й уявити не могли, якими ефективними будуть заняття. Порівняти можу з курсами в одному з ВУЗів, де зі мною навчається близько 80 осіб і ми ще за це заплатили певну суму. Прийшов сюди за неформальною обстановкою, де можна було б сумістити цікаве й корисне, і не помилився», - розповів Олександр (відвідує уроки історії України та української мови).

У процесі підготовки в анти-кафе «Станція» викладачі-волонтери навіть розробили для своїх учнів систему заохочень та покарань.

Присутні  мають змогу дискутувати з актуальних питань заданої теми, ділитися власними спостереженнями, отримувати додаткові запитання з “болючих” тем та навіть “штрафні” завдання.

«Погоджуюсь з Сашком з приводу курсів в університеті. Я відвідую їх і тут, і там. Та в “Станції” курс сконденсованіший, по суті. Завдяки їм я чітко розклала усе вивчене досі по поличках. А ще зауважу, що сюди приходять лише справді зацікавлені люди, які хочуть підтягнути “конкретні місця”, бо в університеті конвеєр, а тут нас сьогодні всього 12 і на кожного є достатньо часу. До кожного є підхід і ми радо цим користуємось», - поділилась своїми спостереженнями Юлія (відвідує курси з історії України, англійської мови та математики).

Нагадаємо, окрім курсів для 11-класників ГО “Самопоміч” у рамках проекту “Соціальне репетиторство” проводить також навчання комп’ютерної майстерності для літніх людей.

Зареєструватись чи отримати більше інформації можна за адресою вул. Грушевського, 14 або за тел. 74 00 20.

 

Леся, 14.04.2015 13:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини