У місті немає порядку із тарифами, бо мер займається прибиранням, а депутати – встановленням лавочок

Мешканці Івано-Франківська продовжують нарікати на недобросовісних водіїв маршруток. Вони дивуються також тарифом, який дозволили встановити перевізникам. Кажуть, що для невеликого Івано-Франківська 3,50 гривень за квиток – забагато.

Зокрема, про це у спільноті «Комуналка ІФ» написала Олена Іванова.

«Їхала сьогодні 80 маршрутом, АТ 2189 АА. Рушав з відкритими дверима з зупинок, що на ходу хтось може заскочить, музика грала на всю катушку. В салоні брудно. Добре що не курив. А так, все як завжди. Що вчора, що сьогодні не помітила нікого в вишиванках. Футболки. Одного бачила в сорочці. Але в мене інше запитання, чому в іншим містах можна возити за 1,75 грн, за 2 грн. А в Франківську, яке є одним з найменшим за площею міст, обласного значення вигідно, як мінімум за 4 грн? Може варто скоротити кількість маршрутів, раз вони такі не рентабельні?», - написала Олена Іванова.

Франківці у свою чергу відзначають, що у місті немає порядку із тарифами, бо чиновники і депутати займаються невластивою їм роботою.

«А чому про тарифи депутати від міста мовчать, то ж їхній прямий обов'язок народ захищати. Руслан Марцинків садочки будує, Роман Харук лавочки, Віктор Андрюсович прибирає. Тепер зрозуміло, чому комуналка храмає. Напевне не хочуть, спонсорів зачіпати, думаймо, кого знову будемо вибирати», - відзначив Тарас Майстришин.

Леся, 14.04.2015 10:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини