В Єдиному інформаційному центрі допомагають учасникам АТО та їх родинам

Відтепер учасники АТО та члени їх родин зі своїми проблемними питаннями можуть звертатися у відкритий за дорученням голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука Єдиний інформаційний центр в Івано-Франківську в приміщенні по вул. Л. Курбаса, 2. Працівники центру приймають звернення в усній та письмовій формах, а також телефонному режимі.

«Наше завдання – створити максимально комфортні умови для тих, хто повертається із зони АТО, та членів їх родин, − наголосив заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Віталій Яворський,  ознайомлюючи журналістів з роботою центру. − Маємо скерувати людей, в які служби, інстанції, підрозділи та установи їм варто звертатися, визначити шлях, як діяти, або по можливості вирішити за них важливі питання».

За словами Віталія Яворського, на сьогоднішній день до центру вже звернулося троє людей. Вони порушили питання оформлення статусу учасника бойових дій, говорили про житлові, земельні, побутові проблеми, лікування та оздоровлення. Допомогу у вирішенні проблем учасників АТО працівники Єдиного інформаційного центру надаватимуть, співпрацюючи з відповідальними особами, визначеними у департаментах та інших підрозділах облдержадміністрації, а також працівниками центрів, створених у кожному районі.

«Жодне з питань до моменту його остаточного вирішення не вважатиметься закритим, − обіцяє соціальний працівник. − Якщо це буде не в компетенції працівників центру, а вищих органів, звернемось до керівництва облдержадміністрації з проханням про допомогу у вирішенні».

Наразі центр працюватиме у будні дні з 8.00 до 17.15. У перспективі установа завдяки волонтерам функціонуватиме також у вихідні та святкові дні.

Леся, 31.03.2015 21:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини