Депутат оприлюднив проект заборони на Прикарпатті «Опозиційного блоку»

Депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк оприлюднив проект заборони легалізації «Опозиційного блоку» та Комуністичної партії.

ПРОЕКТ

УКРАЇНА
Івано-Франківська обласна рада
РІШЕННЯ
Про заборону легалізації та діяльності
Комуністичної партії України та
Опозиційного блоку на території області

Відповідно до вимог ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, беручи до уваги причини та наслідки кровопролиття на Майдані, внаслідок антиконституційних дій тодішньої влади, її очильників та представників у Верховній Раді України, враховуючи громадську думку та висновки слідчих Генеральної прокуратури України щодо персональної ролі та відповідальності 73 народних депутатів України, членів фракції “Партії регіонів” та Комуністичної партії України, за результати та наслідки голосування ними за диктаторські закони 16 січня 2014 року, внаслідок яких загинуло близько сотні Героїв “Небесної сотні”; організаторів, ідейних та ідеологічних натхненників сепаратистської антиукраїнської та українофобської політики, внаслідок якої Україна втратила частину своєї суверенної території в Криму та на Донбасі, враховуючи масштаби руйнації та багатотисячних жертв в Донецькій і Луганській областях, жертв серед мирного населення, військових Збройних Сил України, Національної Гвардії, СБУ, Прикордонних війск та добровольчих батальйонів; з метою та профілактикою унеможливлення відродження та реваншизму антидемократичних і злочинних політичних сил, засновниками і членами яких є послідовники злочинної діяльності — лідери “Опозиційного блоку” та КПУ, висловлюючи абсолютну домінуючу думку і безкомпромісну політичну волю громади Прикарпаття, обласна рада
В и р і ш и л а:
1. Заборонити державну реєстрацію (легалізацію) та діяльність, у будь-якій формі, структурних територіальних організацій політичних партій: Комуністичної партії України та “Опозиційного блоку” на території області.
2. Управлінню юстиції області та державним реєстраторам скасувати протягом 5 робочих днів, з моменту оприлюднення даного рішення, всі раніше здійснені акти реєстрації (легалізації) структурних підрозділів вказаних політичних організацій партій на території області, районів і міст.
3. Керівникам ОУ МВС області (В.Шкутову) та прокурору області (І.Настясяку) всебічно сприяти в забезпеченні беззастережного виконання даного рішення.
4. Рішення оприлюднити в засобах масової інформації області.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради О.Левицького та постійну комісію з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, самоврядування, захисту прав людини, законності та правопорядку (С.Федорціва).

Голова обласної ради Василь Скрипничук

Підготував: депутат - Юрій Романюк.

 

Леся, 31.03.2015 21:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини