В Івано-Франківську завершено опалювальний сезон

В Івано-Франківську завершено опалювальний сезон 2013-2014 рр. Відповідно до розпорядження міського голови, теплоенергетичні підприємства зобов’язані були припинити теплопостачання всіх споживачів міста з 7 квітня (крім закладів освіти та медицини).

Нагадаємо, що в м. Івано-Франківську системою централізованого опалення обладнано 836 будинків. Із них:

- 669 – перебувають на балансі КП «Єдиний розрахунковий центр»;

- 35 – КП «Дирекція замовника»;

- 8 – приватних будинків;

- 49 – ЖБК;

- 33 – ОСББ;

- 19 – гуртожитків;

- 18 – гуртожитків інститутів;

- 5 – інші відомчі будинки.

Керівник Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак повідомив, що до початку сезону було проведено весь комплекс ремонтно-налагоджувальних робіт. Послугу з централізованого теплопостачання в зазначених будинках надавалась двома організаціями: ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія».

ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» подавало теплоносій в 571 будинок, а ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» – в 267 будинків. Теплоносій до всіх житлових будинків та об’єктів соціальної сфери протягом опалювального сезону подавався згідно температурного графіку, а всі локальні ремонтні роботи оперативно виконувались підрядними організаціями. Єдиною масштабною аварійною ситуацією було порив магістральних мереж (ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія») в районі вул. Мельника-Сахарова.

Для належного функціонування внутрішньобудинкових мереж централізованого теплопостачання балансоутримувачами житлового фонду було укладено договори із підрядними організаціями. Обслуговування внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення виконували ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», ТОВ «Бортняк-ІФ», ЖЕО-9 та ТОВ «Пасічна-ІФ».

На даний момент розпочато роботу щодо узагальнення інформації про стан інженерних мереж після завершення сезону та підготовка заходів для забезпечення належного проходження опалювального сезону 2014-2015 рр.

Леся, 11.04.2014 09:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини