У Івано-Франківську вдосконалять освітлення пішохідних переходів

Днями керівник Департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак зауважив на необхідності зміни освітлення пішохідних переходів Івано-Франківська.

У 2013 році було виконано освітлення переходів на наступних вулицях міста: Целевича, 14, Целевича-Хіміків, Пасічна-Загвіздя, Пасічна (обласна лікарня), Надрічна-Б.Хмельницького, Івасюка-Вовчинецька, Стуса (ринок), Івасюка-Стуса, Івасюка, Пстрака-Вовчинецька, Будівельників, Хоткевича-Миру, Гоголя, 10 (школа), Б.Хмельницького, 23, Привокзальна, Гаркуші, Лепкого, Мельника-Сахарова, Сахарова, Незалежності, Декабристів-Тисменицька.

У 2014 році ця практика буде продовжена, оскільки ефект від неї досить позитивний. Вже складено титульний список влаштування освітлення пішохідних переходів на вулицях міста у 2014 році за такими адресами: Тролейбусна, 12, Василіянок, 60, Василіянок, 42, Вовчинецька-Василіянок, Гаркуші,7, Гаркуші, 28а, Івасюка-Незалежності, Угорницька, 12, Юності (магазин «Джем»), Юності, 36, Коновальця, 218, Коновальця, 431, Івасюка, 42, Північний бульвар, Галицька,56, Галицька,105, Тролейбусна (ТМ «Плюс»), Коновальця (магазин «Велмарт»).

«За існуючим проектом, посеред дороги встановлюють освітлений знак про пішохідний перехід і відсвітлюють розмітку. Проте, на мою думку, таку систему треба дещо вдосконалити. Принаймні, змінити колір освітлення з білого на більш яскравий, наприклад, жовтий, щоб він не зливався із світлом від ліхтарів та більше привертав увагу водіїв», – наголосив Михайло Смушак.

Леся, 08.04.2014 09:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини