За минулу добу в області виникло сім пожеж

2 квітня о 10:39 год. в селі Гринівці Тлумацького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено житлову кімнату, холодильник, віконні та дверні рами, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

   2 квітня о 12:08 год. в обласному центрі по вулиці Івана Павла ІІ сталася пожежа в одній із квартир в багатоповерховому житловому будинку. Вогнем знищено відро для сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власниці помешкання.

   Того ж дня, о 13:57 год. в селі Микитинці Івано-Франківської міськради виникла пожежа сухої трави та  трьох дачних металевих вагончиків на території садового товариства «Прогрес». Вогнем знищено металеві вагончики та суху траву. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

   2 квітня о 15:45 год. в Коломиї по вулиці Обертинській горіла суха трава на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

   2 квітня о 16:20 год. в селі Битків Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 60 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 694 пожежі, у вогні загинула 21 особа.

Леся, 03.04.2014 11:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини