Політологи про виступ Януковича

Володимир Фесенко, політолог: «Сьогоднішня заява Януковича нічого не означає. Він досі робить вигляд, що залишається президентом. Хто його в Україні визнає президентом? Лише кримські сепаратисти. Також Росія, яка використовує як інструмент для реалізації своїх сценаріїв. Спочатку відділення Криму, а потім руйнування нашої держави. Бачимо ситуацію в Луганську, Донецьку, Харкові.

Мета виходу Януковича на люди — продемонструвати, що він живий. Йому навіть не дають можливості відповісти на питання, щоб не зморозив чергової дурні. Навіть в Москві йому не довіряють. Йому написали заяву, підготували і випустили».

Сергій Гайдай, політтехнолог: «Якщо чесно, то це не цікаво. Це він вже казав. Нічого нового він не сказав. А відповідати на запитання йому, вочевидь, в прес-службі Путіна заборонили, тому що він не вміє цього робити і це викликає тільки негатив, глузування і гумор».

Олексій Гарань, політолог: «Прес-конференція, на яку виходить людина, зачитує текст і потім не відповідає ні на одне питання журналістів, ми розуміємо, що це фікція. Вона не є самостійною, не те, що главою держави. Він зачитав текст, який, очевидно, був повністю узгоджений з Росією. Навіть росіяни йому побоялися дати слово, а то раптом щось ляпне не те.

Це виступав навіть не Янукович, а людина, яка озвучує текст, написаний росіянами».

Леся, 11.03.2014 15:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини