Кому війна... а кому...

Як виявилось далеко не всі Українці душею переживають за ситуацію, що склалась наразі в АР Крим. Є і такі, які просто користуючись моментом намагаються “поласувати” майном військових частин. 

Як повідомив начальник відділення військової служби правопорядку майор Юрій Максимів 5-го березня, до нього звернувся начальник сторожової охорони Яворівської КЕЧ району і повідомив, що з території вивільненого військового містечка №51 невідомі особи викрадають металобрухт. Відразу до місця події було скеровано посилений патруль військових правоохоронців, який виявив п’ятеро невідомих осіб, що обдирали металеву обшивку з остову “кунга”. Скоординованими діями особового складу патруля всі мародери були затримані.

Згодом, на місце події прибула оперативна група Яворівського РВ УМВС, якій і передали затриманих. Під час огляду місця події були виявлені демонтовані та розрізані металеві пластини. Наразі, за цим фактом проводяться слідчі дії. 

Отож, доки військовослужбовці Збройних Сил України знаходяться у своїх частинах та готуються стати на захист нашої Батьківщини, деякі несвідомі громадяни нищать майно, яке вже незабаром може стати в нагоді нашому війську.

Західний Регіональний Медіа-центр. 

Леся, 07.03.2014 11:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини