Олександр Сич: «Своїх прислужників «регіонали» цинічно купують»

Як відзначив народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Сич, з метою забезпечення результату на наступних виборах посередництвом вже звичних для «регіоналів» маніпуляцій, на Прикарпатті Партія регіонів планує застосувати схему, нещодавно апробовану на Черкащині Поплавським. Підстави так вважати дають, зокрема, копії наявних в свободівця документів.

Про це Олександр Сич заявив у суботу, 25 січня 2014 року, під час позачергової сесії Івано-Франківської обласної ради.

«У мене на руках є копії документів-угод за підписом голови обласної організації Чуднова про співпрацю в політичній діяльності з усіма особами, які зголосяться. Такі угоди, як вдалося дізнатися, наче вже укладені з усіма головами районних, міських, сільських осередків і дано доручення аналогічні угоди заключати з усіма, хто співпрацюватиме з Партією регіонів», – зауважив він.

Як повідомив свободівець, у такий спосіб Партія регіонів на Прикарпатті планує повторити досвід, нещодавно апробований Поплавським на Черкащині.

Окрім того, за поширеною інформацією сьогодні на рівні обласного, кожного районного штабу створені так звані «ПАГи» або ж політично-аналітичні групи, головним завданням яких зараз є відслідковувати та давати характеристику на кожну більш-менш авторитетну особу в кожному з населених пунктів – священиків, лікарів чи будь-кого іншого шанованого в громаді мешканця. Мета цього – довідатися яких позицій притримується особа, наскільки можливою є співпраця та що треба зробити, щоби вона співпрацювала.

«Найвагоміше наступне: мені назвали орієнтовні цифри тих оплат, що їх одержують люди, котрі співпрацюють!» – наголосив Олександр Сич.

Так, на рівні первинних осередків це – близько 500 грн., рівень районного штабу – 7-8 тис. грн., рівень обласного штабу – близько 15 тис. грн. Таким чином, якщо перемножити, виходить більше мільйона гривень лише на місяць.

«Скажіть, будь ласка, це, що такі внески великі здають члени партії чи грабують український народ, готуючись до президентської кампанії?!», – резюмував Олександр Сич, закликавши «регіоналів» перестати ганьбитися й виходити з Партії регіонів.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»

Леся, 26.01.2014 11:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини