Олійник запрошує журналістів на концерт у Калуш. Заманює фуршетом

Володимир Олійник розіслав журналістам лист із проханням відписатися, чи вони поїдуть на концерт у Калуш. Текс розсилки наводимо повністю.

«19 січня до Вас приходив лист із прес-анонсом "Незвичайний концерт легендарних Братів Блюзу", який відбудеться 24.01, Проспект Л.Українки, 15а

Я організовую транспорт.

Виїзд о 12.15 від універмагу Прикарпаття мікроавтобусом, 

з 13.00 до 13.45 прес-конференція та відкриття, 

о 14.30 будете в Івано-Франківську (якщо не підете на фуршет. Якщо підете то пізніше).

Для знімальної групи можливе повернення коштів за пальне.

Захід дуже рідкісний, оскільки гурт Брати Блюзу має світове визнання, фотовиставка вперше у творчій кар’єрі. На виставці будуть представлені 100 фотографій з творчого життя групи». Це професійні роботи відомих українських фотографів і митців : Сергія Михальчука ,Романа Малко, Валерія Мілосєрдова, Генадія Покотила, Юрія Іздрика, Любов Скирко,.Оленки Марченко (Німеччина), Андрія Вінцерського (США). Роботи міжнародних фотоагенцій, і арт — студій : » EVENTJOURNAL» , фонду культури » Pro — Helvetia» (Switzerland), Banff Centre For The Arts (Canada), та,фото і матеріали з особистого фото- архіву друзів і музикантів групи Брати Блюзу більш як за 20 років».

«Малакава» не поїде на концерт, оскільки вважає, що у час, коли в країні вбивають мирних громадян або катують у відділках, аморально «насолоджуватися» музикою і випивати на фуршетах.

 

Леся, 23.01.2014 12:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини