Активісти продовжують блокувати виїзд автобусів внутрішніх військ до Києва

Триває пікетування Військової частини 1241 в Івано-Франківську. Активісти закликають військовослужбовців не виконувати наказів чинного уряду та не ставати проти українського народу.

Ще у ніч із 20-го січня громада Івано-Франківська почала блокувати військову частину з метою перешкодити руху автобусів військовослужбовців до столиці. Одразу на місце події прибув народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Сич та голова фракції ВО «Свобода» в міській раді Роман Онуфріїв разом із міськими депутатами. Громада заблокувала вихід з військової частини на вул. Чорновола, 161 та вхід в аеропорт. За даними пікетувальників автобуси з військової частини Івано-Франківська не виїжджали. На місці активісти виробили цілодобовий графік чергувань. Як зауважують пікетувальники, до цього часу ніякі автобуси з військовими з Івано-Франківська не виїхали, і припиняти варту громада не збирається.

«Важливо, що вночі з’їхалося багато людей, які навіть під загрозою власної безпеки готові відстоювати інтереси України та Майдану. Сьогодні український народ повинен бути єдиним у своєму прагненні здобути перемогу у війні, яку веде антиукраїнська влада. Зокрема зараз ми закликаємо військових приєднатися до українців та разом рухатися до перемоги», - зазначив Роман Онуфріїв.

Леся, 20.01.2014 16:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини