Змішані єдиноборства ММА – відносно молодий, але перспективний офіційний вид спорту - Христюк

Змішані єдиноборства ММА – відносно молодий, але перспективний офіційний вид спорту. Федерація ставить перед собою ціль популяризацію не лише даного виду спорту, але й здорового способу життя в цілому. З цією метою в Україні створені і функціонують представництва Федерації. Кубок України – надзвичайно важливий турнір, де буде відібрано спортсменів національної збірної для участі в турнірах міжнародного масштабу. 

Про це на прес-конференції  сказав Дмитро Христюк – Президент Федерації змішаних єдиноборств ММА України.

 «Мені, як тренеру збірної України, завжди цікаві такі змагання. Як правило, на них з’являються нові перспективні спортсмени, які матимуть змогу достойно представляти Україну на престижних міжнародних змаганнях. Також – це колосальна практика для суддівської колегії», - відмітив Вахабжан Муратов – Перший віце-президент Федерації, Головний тренер збірної України

«Я вдячний керівництву Федерації за довіру в організації Першого Кубку України зі змішаних єдиноборств ММА в нашому місті. Впевнений, що турнір пройде на самому високому організаційному рівні. І, сподіваюсь, стане традиційним у нашому рідному місті. Бажаю перемоги найсильнішим!», - сказав Ігор Гергелюк. Також пан Гергелюк висловив подяку всім, хто долучився до організації змагань, представникам засобів масової інформації і запросив відвідати змагання.


Леся, 08.11.2013 14:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини