Вишиванюк залишає пост губернатора, призначають Чуднова?

Як повідомив кореспонденту Стик депутат обласної ради, голова фракції "Батьківщина" Юрій Романюк, сьогодні Президент підписав указ щодо долі крісла голови Івано-Франківської ОДА.

За неперевіреною інформацією, Михайло Вишиванюк залишає свій пост, а на його місце призначають голову обласного осередку Партії регіонів Василя Михайловича Чуднова (але паралельно розглядаються інші кандидатури, і дана невизначеність є причиною затримки виходу указу).

У підтвердження інформації, завтра в обласній державній адміністрації відбудеться розширена нарада під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Грищенка (що не було анонсовано раніше), який і представить нового губернатора.

Ще одним доказом вірогідної кадрової ротації є інформація з джерел депутата, що нового начальника обласного МВС представить новий голова ОДА.

Чутки про кадрові зміни губернатора ходять давно. Сам Михайло Васильович півроку тому заявив, що за словами Януковича, працюватиме до 2017 року.

Романюк з високою ймовірністю передбачає продовження кар'єри Михайла Вишиванюка на досить високій іншій посаді, про що стане відомо в найближчі години.

Леся, 07.11.2013 17:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини