Українці найчастіше купують в розстрочку комп'ютери та смартфони

Жителі України найчастіше купують в розстрочку комп'ютерну техніку, смартфони і планшети. Таку інфографіку підготував ПриватБанк, проаналізувавши дані за обсягом покупок за допомогою сервісу миттєвої розстрочки "Оплата частинами" в торгових точках України. 

За даними банкірів, з початку року більше 17% оформлених розстрочок припадає на придбання комп'ютерної техніки. Трохи меншою популярністю користуються смартфони і планшети - їх купують в розстрочку близько 16% користувачів сервісу "Оплата частинами". На третій позиції в рейтингу речей, які найчастіше купуються в кредит, стоять ноутбуки - 11%. При цьому не поступається за популярністю лептопам різна побутова техніка. Один з лідерів минулорічного рейтингу купівельної активності - телевізори - змістився на п'яте місце. Їх частка серед всіх товарів, що оформлюються в розстрочку, складає лише 4,6%.

Сервіс миттєвої розстрочки "Оплата частинами" сьогодні працює в більшості найбільших українських мереж з продажу побутової техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та ін. З його допомогою суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 12 платежів). Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів за користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

Леся, 06.11.2013 09:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини