Проведено п’ять спільних рейдів щодо запобігання несанкціонованої торгівлі на вулицях міста

 Рейдовою групою, створеною розпорядженням міського голови від 07.08.2013 р. № 282-р «Про заходи щодо запобігання несанкціонованої торгівлі, перевірку роботи літніх торгових майданчиків, дрібнороздрібної торгової мережі та роботи закладів торгівлі і ресторанного господарства в нічний час» у складі управління торгівлі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, міського відділу УМВС України в області, громадського формування «Штаб», КП «Муніціпальна інспекція з благоустрою» проведено роботу з метою попередження та недопущення несанкціонованої торгівлі на вулицях міста.

Так, з 29.10.2013р. по 04.11.2013р. проведено 5 спільних рейдів щодо запобігання несанкціонованої торгівлі на вулицях міста, в результаті яких встановлено та припинено стихійну торгівлю :
      - на вул.Дністровській – два торгових місця промисловими товарами, складено два адміністративні протоколи за порушення ст.152 КУпАП;
      - на вул. Галицькій - одне торгове місце аксесуарами до мобільних телефонів та виявлено місце зберігання самогону , складено 2 адмінпротоколи за ст.152 КУпАП;
      - на вул. Тринітарській,13 - одне місце з торгівлі головними уборами , складено 1 адмінпротокол за ст.152 КУпАП;
      - на вул.Мельника,1 - одне торгове місце з промисловою групою товарів, складено 1 адміністративний протокол за ст.152 КУпАП;
      - на вул.Січ.Стрільців, 13 - одне місце з торгівлі фруктами та овочами, складено 1 адмінпротокол за ст.152 КУпАП;
      - на вул.Новгородська,34а - одне місце з торгівлі головними уборами, складено 1 адмінпротокол за ст.152 КУпАП;
      - на вул.Довженка,1 – три місця з торгівлі фруктами та овочами, складено 3 адмінпротоколи за ст. 152 КУпАП; 
      - на вул.Мазепи - дев’ять місць з торгівлі фруктами та овочами, складено 9 адмінпротоколів за ст.152 КУпАП;
       - на вул.Сухомлинського,6 – два місця з торгівлі фруктами та овочами, складено 2 адмінпротоколи за ст.152 КУпАП.

Всього в процесі роботи рейдової групи за 29.10.2013р. – 04.11.2013р. складено 22 протоколи про адміністративні правопорушення при здійсненні незаконної вуличної торгівлі.

З громадянами, які організовують незаконну торгівлю проведено роз’яснювальну роботу про недопустимість торгівлі в невстановлених місцях та про наявність в місті спеціалізованих ринків.

Питання щодо недопущення незаконної торгівлі знаходиться на постійному контролі управління торгівлі виконавчого комітету міської ради.

Леся, 05.11.2013 09:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини