Минулої доби на Івано-Франківщині зареєстровано 6 пожеж

30 жовтня о 11:05 год. в місті Косів по вулиці Б.Хмельницького на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено 0,1 т сіна, пошкоджено крівлю будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника будівлі.

Того ж дня, о 19:35 год. в Калуші по вулиці Височана в одному із господарств сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено покриття кухні на площі 10 м.кв., пошкоджено перекриття на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

30 жовтня о 23:48 год. в селі Любківці Снятинського району виникла пожежа недіючого одноповерхового складського приміщення на території школи. Вогнем пошкоджено покрівлю приміщення на площі 12 м.кв..  Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Вніч проти 31 жовтня о 04:29 год. в місті Косів по вулиці Миколайчука виникла пожежа в приміщенні кухні в одному із житлових будинків. Вогнем знищено кухонний набір та побутову техніку. Попередня причина виникнення пожежі – залишений без нагляду чайник на газовій плиті.

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи області 2 рази виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території.

Загалом з початку року на Івано-Франківщині виникла 1347 пожеж, у вогні загинуло 43 особи.

 

Леся, 31.10.2013 15:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини