Тест-драйв Audi в Івано-Франківську

Жителі Прикарпаття в захваті від нової моделі
В четвер, 17 жовтня протягом усього дня в  Івано-Франківському готелі «Надія» відбувався унікальний тест-драйв автомобілів Аudi — «Audi Driving Experience.
У цей день з 10.00 до 19.00 усі бажаючі змогли насолодитися захопливою подорожжю на неперевершених Audi A3 Sportback, Audi A4, Audi A6, Audi Q3 та Audi Q5. А також, стали одними з перших водіїв Івано-Франківщини, які сіли за кермо та власноруч протестували новий Audi A3 Limousine.


Тест-драйви відбувалися у формі цікавих змагань, які подарували учасникам «Audi Driving Experience» море позитивних вражень та незабутніх емоцій. 
«Коли сідаєте в Audi, ви вже не можете їхати повільно», — каже один з інструкторів тест-драйву Мирослав.
«Я їздив на багатьох іномарках, але вперше сів за кермо авто такого класу. Враження просто супер! Я навіть захотів змінити свою машину на Аudi, але не знаю... Хоча тут ціна вартує якості», — розказує про свої враження Володимир, 51-річний філолог.


«Мене приємно вразила А4, вона дуже економічна. Стали на світлофорі, вона заглохла, і я почав панікувати, ну як панікують всі водії, коли автівка глохне, та консультант  мені пояснив, що це така задумка - спрацювала система Стоп-Старт, коли машина зупиняється, вона відключає мотор, хоча всі табло горять, це зроблене для того, щоб економити пальне. І вона також легко стартувала», — додає Володимир.
Андрій Рипихович, керівник відділу продажу Audi компанії «НІКО-Захід»: «Якість і безпека – ось два основних принципи компанії Аudi. Ми відслідковуємо звернення клієнтів, беремо до уваги побажання, не ігноруємо. Всі свої удосконалення в цих машинах роблять не конструктори, і не програми, а живі люди».
«Я обрав Аudi особисто для себе і для роботи тому, що мені дуже подобається життя бренду, — продовжує Андрій, — Ці емоції мені дуже приємні і рідні. Людина, яка їздить на Ауді, вносить корективи в своє життя, я це бачу по багатьох клієнтах, вони міняють своє кредо».


Ростислав, банкір, 34 роки, додає: «Аudi — це бренд, це світова якість, які відчуваються. Аudi, і в Африці Ауді! Але, на жаль, на даний момент мені ця машина задорога, проте, я працюю в банку і буду рекомендувати нашим клієнтам саме цю марку авто».
Для тих, хто не мав водійських прав, був пасажирський тест-драйв. «Тут позаду багато місця, вільно вміститься дитяче крісло, музика не глушить та є підстаканники!», — радо ділиться враженнями Анна, чий чоловік сидів за кермом Аudi А4.


Генеральним партнером заходу виступила ПАТ «Страхова компанія Універсальна». Директор Івано-Франківської дирекції ПАТ «СК Універсальна» Анна Нікітенко коротко розповіла про напрямки роботи, співпраці та напрямки компанії: «В компанії активно розробляються програми з конкурентоспроможності страхових продуктів, забезпечення ефективного взаємного бізнесу, спільні трьохсторонні програми автокредитування з банками. Станом на 1 січня 2013 р. «Універсальна» співпрацює з понад 80 автодилерами по всій території України та з понад 14 банками, що активно фінансують купівлю автомобілів фізичними особами».
«Страхуватися буду саме в «Універсальній», я їм довіряю, я в них страхуюсь вже дуже довго, вони дуже багато років на ринку, вони потужні. Мені подобається, що в них є цілодобові кол-центри, працівники виїжджають в любу годину, клієнтам не треба чекати, все вчасно виплачують», - каже Володимир.
Анна Нікітенко додає, що в СК «Універсальній» тарифи КАСКО одні з найкращих на ринку страхування України: «Про це свідчить те, що незалежні ЗМІ публічно визнають це впродовж декількох років поспіль (дослідження журналу "Деньги", №2 (244) 31 січня 2013; журналу Личный счет", №2, 5 лютого 2013; №12, 14 серпня 2013, компанії  «Простобанк Консалтінг» від 14.05.2012). Окрім того, "Універсальна" входить до першої десятки кращих СК для автовласників (рейтинг журналу "Личный счет", №16-17, 2013). Ми впевнені, що багаторічна історія фінансової стабільності компанії на ринку, а також можливість запропонувати клієнтам найвигідніші умови страхування — запорука вдалого вибору нашої компанії в якості постійного партнера для будь-якого автосалону України».


Автівками Аudi також зацікавилися працівники Державної служби автоінспекції. Під час поїздок містом дві машини зупинили ДАІшники, та після перевірки документів, почали цікавитись ціною, якістю та враженнями учасників. 
В цьому році, як прогнозують аналітики, продаж одиниць легкової групи авто досягне двохсот тисяч, та доля Ауді складає 1,2 % від загального ринку, про це Малакаві розказала Оксана Пригода, директор з продажу та маркетингу компанії «НІКО-Захід».  В той же час, частка Ауді на Львівськму ринку складає вдвічі більше – 2,5%. Це говорить про популярність бренду на Західній Україні. Враховуючи такий попит, «НІКО-Захід» вирішила збудувати у Львові унікальний концептуальний салон-термінал Аudi. Цей салон будується за участю німецької сторони “Порше-холдингу», та буде затверджуватись і прийматись ними ж. «Це буде футуристична будівля по останньому слову техніки, — додає Оксана Пригода, — Одним словом, ВЕСНОЮ 2014-го починайте моніторити сайт audi.lviv.ua і приїжджайте на презентацію у Львів».


Довідково:
Компанія «НІКО-Захід» - офіційний дилер Audi у Львівській області. Працює на ринку Львівщини з 2003р. Основним видом діяльності є продаж нових автомобілів Audi, їхнє гарантійне та технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів для автомобілів, авто косметики.
Компанія входить до складу Групи компаній «НІКО», основними напрямами діяльності якої є: автомобільний бізнес (роздрібні продажі - до складу роздрібної дилерської мережі «НІКО» входить 15 дилерських центрів, які розташовані в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові та Чернівцях, сервісне обслуговування, імпорт і дистрибуція), операції фінансового сектора (страхування, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво, транспортні, митно-брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність.
У другій половині 2012 р. року відбудеться відкриття першої черги Автомобільного мегаполісу НІКО - найбільшого автомобільного комплексу, розташованого на Бориспільській трасі на відстані 4 км від міжнародного аеропорту «Бориспіль». До складу Мегаполісу увійде 5 концептуальних дилерських центрів. Загальна площа комплексу складе 6 ГА. Розмір інвестицій в об'єкт - понад 40 млн. дол. США.
Група компаній «НІКО» названа в десятці провідних корпорацій Україні за підсумками дослідження «ГVардия. 500 найбагатших компаній України - 2011», опублікованого видавничим домом «Галицькі контракти». Також за підсумками рейтингу «200 ефективних компаній України», підготованого ВД «Економіка» в 2011 році, роздрібна дилерська мережа НІКО визнана однією з найуспішніших дилерських мереж країни.
Починаючи з 2004 року Група компаній «НІКО» проходить аудит за стандартами МСФЗ (IAS / IFRS) з метою відповідності міжнародним практикам ведення бізнесу та надання партнерам додаткових гарантій надійності та прозорості співпраці з ГК «НІКО».
Номер телефону «гарячої лінії» «НІКО» - 0800 30 38 38, цілодобово.
Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, звертайтесь у відділ маркетингу компанії «НІКО-Захід» за телефоном +38 (032) 298-95-49
Леся, 21.10.2013 13:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини