Минулої доби в області виникло чотири пожежі

17 жовтня о 07:35 год. в місті Коломия по вулиці Грушевського виникло загорання  автобуса «Mercedes» в приміщенні гаражу. Вогнем знищено моторний відсік, пошкоджено салон автобуса. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки в моторному відсіку.

Того ж дня о 19:04 год. в обласному центрі по вулиці Угорницькій сталася пожежа в підвальному приміщенні десятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено утеплювач водопровідних труб на площі 2,5 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

18 жовтня о 00:01 год. в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покрівлю і перекриття споруди та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

18 жовтня о 04:16 год. в Калуші по вулиці С.Стрільців горіло сміття в сміттєбаку біля автомобільної стоянки. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 1258 пожеж, у вогні загинуло 42 особи.

Леся, 18.10.2013 15:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини