Всіх цікавить, що буде робити Юлія Тимошенко, перші місяці на свободі? - Романюк

1) При умові її звільнення і відправлення на лікування до ФРН, у терміни до 20 жовтня ц.р., то перші два тижні вона буде в лікарні.
2) Вона швидше за все однозначно полетить на Вільнюський саміт, в якості VIP-гості (від Литви, ЄС, ПАРЄ, ФРН...), де їй нададуть слово для виступу під час "українського питання/сесії), з регламентом 10-15 хв. 
Це буде - справжній бомбезний ФУРОР і ТРІУМФ нескореної Жанни!!!
3) Вона буде вільно їздити країнами ЄС, США, Британії... і тріумфально виступати в парламентах цих країн. Її поява в парламентах буде супроводжуватися шаленим ажіотажем (аналогічно виступом Ющенка в Конгресі США у 2005 році)! Її промови будуть прериватися... «бурными, продолжительными аплодисментами, плавно перходящие в овации». Зали будуть стоячі вітати її виступи!!! президенти і прем"єри всіх(!!!) країн будуть зустрічати її на ганку своїх резиденцій!!! Все це буде показувати "Євроньюс", ВВС ... і тільки наші ПРавдиві засоби масової ДЕЗінформації скромно умовчуватимуть ці події, аби не країти ніжне серце ВФЯ!
3) Вона може прилетіти до України в інтервалі 22-25 листопада, до Києва у Бориспіль, і вже зараз Банковій треба запасатися валідолом і корвалолом, бо "посадити" її НЕ зможуть!!! Через добу-дві стартуватиме Вільнюський саміт!
Оце буде - виклик нервовій системі Міжегір"я !?
4) З Києва вона може демонстративно полетіти на запрошення до Вільнюса, рейсом з Борисполя, 25-26 листопада! Як - ПЕРЕМОЖЕЦЬ! (Привіт - кузьміну, пшонці, кірєєву, нечвоглоду, каліфіцькому, фроловій.............).
5) Жити вона зможе у будь-якій точці Європи. 1) ФРН (маловірогідно). 2) Брюссель-Страсбург. 3) В Польщі, поблизу до кордону з Україною, в якійсь резиденції у 20-30 км від кордону, для зручного і швидкого сполучення з політиками від Опозиції. Година-дві їзди від Львова!
6) Може жити у Києві!

Це не повний мій власний перелік реалістичних версій подій листопада 2013 року! Можливі й інші сценарії. Час покаже!

Юрій Романюк, депутат обласної ради

Леся, 14.10.2013 09:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини